Вирусология

провеждане на OPL® терапия при

Вирусология

Заболявания, при които се препоръчва OPL® терапия:

  • Хепатит A, B, C
  • Херпес тип 1 и 2
  • COVID-19
  • ХИВ
  • Гъбични и бактериални инфекции
  • Лечение на вирусни заболявания
  • Други

Механизъм на действие на OPL® терапията:

OPL® е един от най-мощните природни антисептици. Именно това свойство позволява OPL® терапията да се смята за по-ефективна и най-важното – по-безопасна от конвенционалното антибиотично лечение.

OPL® се справя не само с всички видове вируси, но и с бактерии, гъбички и протозои, които са устойчиви на антибиотици и антивирусни препарати (включително херпесен вирус, хепатит, хламидии). OPL® терапията провокира липидно окисляване на перикапсидната мембрана на много вируси, като ги деактивира и значително намалява техния вирусен потенциал. Поради тази причина тя е едно от малкото терапевтични средства, ефективни срещу вируси с перикапсидна мембрана, сред които хепатит С и В, херпес тип 1 и 2 Зостер и симплекс, и HIV.

OPL ® във високи дози, приети интравенозно, е в състояние да разтвори липопротеиновата мембрана на вируса, като го прави уязвим и неспособен да проникне в клетките и да се размножава. In vitro вирусите със суперкапсидна мембрана са податливи на окислително-разрушителното въздействие на OPL ® (кислородна полиатомна течност), която разрушава мембраната, в резултат на което те губят способността си да заразяват.

OPL ® терапията може да премахне вирусното натоварване на пациент, инфектиран с капсулния вирус само за няколко дни.

OPL ® терапията е сред големите световни надежди като метод за възстановяване и предпазване от COVID-19.

Разбира се, OPL® терапията не е панацея и не може да гарантира лечение на всички видове заболявания, особено тези в активен стадий, които изискват индивидуален подход. За да получите информация за възможностите за лечение на вашето заболяване и да ви бъде предписан терапевтичен курс, се свържете с наш лекар оттук: КОНТАКТИ

OPL® Терапия

Запишете си час

За да получите информация за възможността за лечение на вашето заболяване и да ви бъде предписан индивидуален терапевтичен курс, се свържете с наш лекар оттук: КОНТАКТИ

Scroll to Top