За Нас

Механизъм на действие на

OPL® Терапията

По време на интравенозната OPL® терапия се използва вода, обогатена с OPL® ( кислородна полиaтомarна течност) с помощта на специално оборудване, произведено от Istituto Internazionale Barco SPA S.r.l. (Италия).

Количеството инжектиран разтвор зависи от индивидуалните характеристики на организма и варира от 20-50 мл., а продължителността на процедурата е не повече от 10 мин.
Процедурата не е придружена от неприятни усещания.

Ние Даваме качествен живот

Традиционната медицина често изоставя пациента, когато стигне до убеждението, че няма какво повече да се помогне.

Ние не сме в конфликт с медицината, ние сме едно свързано цяло.

Където свършва надеждата, нашата терапия ви дава сили да продължите да се борите.

проф. Джовани Барко

За проф. Джовани Барко

Професор Джовани Барко е сред най-изтъкнатите имена в съвременната световна медицина. Учен, изследовател, откривател, биохимик, лекар, практикуващ хирург, президент на Barco Line (Италия), той притежава цели 12 медицински специалности!

На базата на дългогодишния си опит, научни разработки и изследвания, през 2003 г. проф. Барко патентова своята уникална OPL® терапия, която доказано помага при над 100 заболявания!

Именно на неговите открития за клетъчната чувствителност и адаптивност към промяната в нивата на кислород са стъпили и носителите на Нобеловата награда за медицина за 2019 г.!

Вече над 17 години проф. Джовани Барко прилага успешно своята революционна медицинска терапия в „Istituto Internazionale Barco” в Пиза, както и в клиники по света в Италия, Испания, Китай, Русия и др. В тях хиляди пациенти намират дълго чаканото и търсено лечение, и то – без никакви странични ефекти!

“Нашата компания се гордее с това, че успяхме не само да открием уникалните свойства на OPL® (кислородна полиатомна течност), да разработим методи за лечение на широк спектър от заболявания, но и да създадем революционна технология за производство на оборудване, което може да осигури безопасна и индивидуална дозировка на лекарството.

Искрено вярваме, че лечението не трябва да е плашещо или стресиращо преживяване! Днес, осигурявайки възможно най-голяма безболезненост на терапията, ние непрекъснато подобряваме качеството на оборудването си и постигаме съкращаване на времето за провеждане на процедурата до 3-7 минути в зависимост от диагнозата. Всичко, което правим, е насочено към това да се чувствате комфортно, докато работим за вашето здраве!

Нашият 17-годишен опит с използването на OPL® терапия доказва, че това е не само едно от малкото средства, което успешно се справя с най-сложните заболявания, но също така допринася за възстановяване и подмладяване на целия организъм, като на практика няма противопоказания.

Радваме се, че имаме възможността да използваме постиженията си в полза на хората и се надяваме, че след провеждане на OPL® терапията не само можете да решите здравословните си проблеми, но и значително да подобрите цялостното си самочувствие!”, казва професор Джовани Барко.

Индивидуален подход

Защо да изберете OPL® терапия

Няма странични ефекти

По време на прилагане на OLP® терапията не е наблюдаван нито един страничен ефект.

Уникална технология

Нашите технологии са помогнали на много хора да възвърнат здравето си.

Голям опит

Ние използваме OLP® терапията повече от 17 години за благото на хората!

Няма ограничения

С изключение на пациенти, приемащи имуносупресори.

Иновативна терапия лекува „нелечими” заболявания

OPL (Ossigeno Poliatomico in soluzione Liquida) от италиански е съкращение на „кислородна полиатомна течност”, която се състои основно от свръх оксидиращ парамагнитен анион на кислорода (О2ˉ). Самата течност се генерира със специално създадени медицински прибори. Фармакологичното действие на течността е да регулира клетъчното окисление, да възстановява хомеостазата и да модулира митохондриалните пътища, произвеждащи клетъчната енергия АТФ.

Scroll to Top