Кардиология

провеждане на OPL® терапия при

Кардиология

Заболявания, при които се препоръчва OPL® терапия:

  • Инфаркт на миокарда
  • Исхемична болест
  • Други сърдечни заболявания

Механизъм на действие на OPL® терапията:

Употребата на OPL ® дава отлични резултати и за лечение и профилактика на различни групи заболявания, причинени от намалена наличност на кислород (болест на Рейно, вазомоторни синдроми на крайниците, хронични облитериращи заболявания на артериите на долните крайници). Терапията е доказала необходимостта си при профилактика и лечение на рецидивиращи исхемични пристъпи в органи, снабдени с терминални артерии (централна нервна система, ретина и сърце).

Обхватът на приложение на OPL ® за лечение на хронични заболявания като сърдечна недостатъчност, диабет и много заболявания, свързани със старческа възраст, е изключително широк.

Кислородната полиатомна течност предотвратява и влошаването на някои метаболитни нарушения, обозначавани обикновено с общия термин „стареене”, които могат да бъдат добре контролирани от редовния й прием (ежеседмично приложение).

Разбира се, OPL® терапията не е панацея и не може да гарантира лечение на всички видове заболявания, особено тези в активен стадий, които изискват индивидуален подход. За да получите информация за възможностите за лечение на вашето заболяване и да ви бъде предписан терапевтичен курс, се свържете с наш лекар оттук: КОНТАКТИ

OPL® Терапия

Запишете си час

За да получите информация за възможността за лечение на вашето заболяване и да ви бъде предписан индивидуален терапевтичен курс, се свържете с наш лекар оттук: КОНТАКТИ

Scroll to Top