Онкология

провеждане на OPL® терапия при

Онкология

Заболявания, при които се препоръчва OPL® терапия:

  • Карцином на панкреаса
  • Карцином на простатата
  • Множествен миелом
  • Рак на белия дроб
  • Рак на мозъка
  • Много видове рак, включително неходжкинов лимфом и множество миеломи

Механизъм на действие на OPL® терапията при лечението на новообразувания:

Благодарение на задействането на йонизирани кислородни атоми (O2ˉ), а следователно и електрони, OPL® терапията с използване на свободни радикали достига до области в тъканите, които обикновено не се промиват от артериална кръв. Така тя активира митохондриални окислителни системи, обикновено участващи в производството на енергия, които при някои специални патологични състояния или при стареене значително се забавят.

Именно благодарение на тази уникална способност OPL® терапията е не само много по-ефективна (в сравнение с други традиционни терапии) при лечение на редица заболявания, но и успешно се използва в комплексната терапия на онкологични заболявания, включително рак на панкреаса и простатата, мозъчни тумори, както и дегенеративни заболявания на централната нервна система (болест на Алцхаймер, болест на Паркинсон и др.).

OPL® се е утвърдила като добър помощник на химиотерапията, като значително намалява страничните ефекти от прилагането й и увеличава терапевтичния ефект.

Разбира се, OPL® терапията не е панацея и не може да гарантира лечение на всички видове заболявания, особено тези в активен стадий, които изискват индивидуален подход. За да получите информация за възможностите за лечение на вашето заболяване и да ви бъде предписан терапевтичен курс, се свържете с наш лекар оттук: КОНТАКТИ

OPL® Терапия

Запишете си час

За да получите информация за възможността за лечение на вашето заболяване и да ви бъде предписан индивидуален терапевтичен курс, се свържете с наш лекар оттук: КОНТАКТИ

Scroll to Top